Du er her: Forside Nyheder "Jysk": Tænkepause nummer 100 er udkommet

"Jysk": Tænkepause nummer 100 er udkommet

"Jysk" er Tænkepause nummer 100 og udkommer i dag, den 7. juni, på Aarhus Universitetsforlag.

07/06 2022

"Jysk" er Tænkepause nummer 100 og udkommer i dag, den 7. juni, på Aarhus Universitetsforlag.

Tænkepause nr. 100 er en hyldest til de jyske dialekter og er skrevet af Inger Schoonderbeek Hansen, lektor ved Institut for Kommunikation og Kultur og forsker ved Peter Skautrup Centret for Jysk Dialektforskning.

Udgivelsen fejres med en række arrangementer, og de hurtige kan allerede i aften opleve den første opsætning af Jysk i Tænkepauser Live på Nørrebro Teater kl. 19-21. Der er dog også mulighed for at tage del i festlighederne senere på ugen når Tænkepauser Live opføres på Odense Teater torsdag den 9. juni eller på Aarhus Teater tirsdag den 14. juni. Her forvandles den jyske dialektforskning til teatermonolog af skuespiller Mette K. Madsen med standupkomiker og skribent Sebastian Dorset som vært. Efter monologen interviewes Inger Schoonderbeek Hansen om bogen, og publikum får mulighed for at stille spørgsmål. Publikum får desuden et eksemplar af Jysk med i billetprisen.

  • Tid og sted: tirsdag den 7. juni kl. 19-21 på Nørrebro Teater, torsdag den 9. juni kl. 19.30-21.30 på Odense Teater, tirsdag den 14. juni kl. 18-20 på Aarhus Teater.
  • Pris: 160 kr. pr. billet på Nørrebro Teater og Odense Teater. 165 kr. pr. billet på Aarhus Teater. I prisen er inkluderet et eksemplar af Jysk.
  • Læs mere og køb billet på Aarhus Universitets hjemmeside.